ОБЈАВЕН НОВ ПРАВИЛНИК ЗА ВИСИНА НА ТРОШОЦИТЕ ЗА ИЗВРШУВАЊЕ НА СТРУЧНИ РАБОТИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ ПРИ РАБОТА PDF Печати Е-пошта
РОТАТОР - Ротатор
Четврток, 23 Јануари 2014 10:26

Министерството за труд и социјална политика објави нов Правилник за висината на трошоците за извршување на стручни работи за безбедност при работа. Истиот може да го преземете овде.

 

 

 • Macromates TextMate MAC jetzt noch kaufen
 • Corel Paintshop Photo Pro X4 kaufen auf rechnung
 • Windows Server 2012 Essentials original kaufen
 • Nik Software Silver Efex Pro 2 preise österreich
  Xilisoft Video To Audio Converter 5.1 nur lizenz kaufen
 • Rosetta Stone - Learn German (Level 1, 2, 3, 4 & 5 Set) studentenrabatt
 • Microsoft Office 2007 Ultimate kaufen pcfritz
  МАКЕДОНСКО ЗДРУЖЕНИЕ ЗА ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА

  ул. 29 ноември бр.50, 1000 Скопје, Македонија
  поштенска адреса: поштенски фах 908
  tel./fax: +389 (0)2 / 2774 868

  www.mzzpr.org.mk | kontakt@mzzpr.org.mk